OSVEŽUJTE SPLETNO STRAN ZA NOVE OBJAVE. Povezava za STAREJŠE OBJAVE je čisto spodaj desno. Ali pa v desnem meniju, ki kaže datum.

petek, 10. februar 2017

19. Tri faze džihada, o katerih evropske vlade in filantropi nočejo imeti pojma. 3/3


- Islam že 1400 let uspešno ponavlja enak vzorec, ki je sprva sladek, na koncu pa za vse prisotne brezglav.

- Od kod prej miroljubnim muslimanom nenadoma ideja, da začno zatirati okolico.

- Francoski recept za samouničenje. 

- In Rešitev.



Ta zapis je tretji del trilogije o islamu, katere sem se lotil v želji, da si odgovorim na vprašanja, ki so se pojavila ob poslušanju nesmislov in neslanosti, ki jih o Kristusovem nauku govoričijo vodilni islamski ideologi in fundamentalisti. Za njimi pa mnogi (ne vsi) drugi muslimani. Spoznal sem, kako nujno je, da dodobra spoznajo lastni Koran in hadide, ter Svetega, ki je tudi za njih Mesija, in je Kristus. 
  
Nekoč, davno, davno, sem poznal žensko, ki mi je pripovedovala, da se je, ko je bila majhna majhna punčka, naučila odlične taktike preživetja med bloki: ko je bila ogrožena, je začela vpiti na pomoč, kot da jo iz kože vlečejo. Takrat so prišli na pomoč vsi dobri in slabi, krščeni in tisti pod rdečo zvezdo, ter jo rešili. Kot bomo videli, je nevede izvajala prvo fazo džihada.

Iz tega je razvila novo taktiko: Vpila je, tudi če ni bilo potrebno in s tem sejala strah morebitnim težnikom. To lahko prepoznamo kot drugo faza džihada.

Potem je odrasla, in ko je poskušala izvesti tretjo fazo džihada, je Bog storil, da je nisem srečal nikoli več. Bog je velik. 

V prvih dveh blogih št. 15 IN 17 na temo mojega raziskovanja vzrokov, zakaj sem vedno poznal le dobre muslimane (po nekaj tednih premišljevanja se nisem mogel spomniti niti enega slabega muslimana v svojem življenju, pa sem jih srečal morda 200), bodo tukaj sledili zaključki, odgovori na moja poizvedovanja. Te odgovore bi moral poznati vsak Evropejec, zahodnjak, vsakdo, ki se ga zadevajo prihajajoči muslimani.  Poznati bi jim morale vse vlade sveta – razen tistih 55 ali koliko držav, ki to že vedo, ker so muslimanske.

Vse, kar bom napisal, bom na kratko povzel predvsem od protestantskega apologeta Davida Wooda, ki je temeljit in učinkovit v razlagah vrstic tako Korana kot Svetega pisma. Z njim se strinjajo vsi dobri poznavalci islama, medtem ko ga islamski ideologi niso veseli, ker govori o tem, kar pojasnjujejo njihove lastne knjige, zato mu redno grozijo z najdomiselnejšimi oblikami smrti. A on pravi nekako takole: »Bistveno je, da prideš v glavo ekstremista. Odtlej te nikoli več ne pozabi: noč in dan misli samo še nate: kako bi te zatrl, osramotil ali ubil. Tako se ne more ukvarjati z drugimi ljudmi in jih pusti na miru. To je prvi doprinos. Drugi pa je, da več ko misli nate, več misli na Jezusa Kristusa in spoznava svoje zmote.«

Ne bom pisal o nemoralnem življenju preroka po naših in duhovnih kriterijih; o njegovi smrti od ženske roke, niti o tem, v kakšnem stanju je uspeval pisati slavne verze; niti o tem, ali je prerok ali ni, o čemer se prička ves svet … Ne bom več pisal o dvoličnem življenju muslimanskih ekstremistov in ne bom podajal strahotnih filmčkov o zažigih in obglavljanjih nedolžnih ljudi. Napisal pa bom, na kratko, od kod jim vse te njihove ideje za gnusna dejanja. Kajti vse življenje sem zagovarjal dobre muslimane, ki sem jih poznal, včasih tudi za visoko lastno ceno. Zato sem imel pravico, da si te stvari razjasnim. No, razjasnili so mi jih islamski ideologi ter krščanski apologeti. In zdaj bom to objavil v svojem dnevniškem zapisu tukaj, da se morda razjasni še komu.

Še vedno pa vsakomur povem: vsaka religija, ki obstaja več kot 500 ali 1000 let, lahko živi le po Božji volji. Zato so tudi razkoli v Cerkvi in islam in brezbožne variante religij očitno potrebni. So vmesna faza med ateizmom in živim Kristusom Odrešenikom, ki je Bog v treh Osebah in je blaženost v srcih tistih, ki Ga spoznajo osebno. Tako Ga spoznavajo tudi muslimani, in podatki kažejo, da jih vsako leto na tisoče zapušča islam. Zaradi norosti tretje faze džihada in zaradi znanja o Koranu in Odrešeniku Jezusu, ki jim ga podajajo pogumni in korektni apologeti krščanskega Nauka. Mislim, da so v večini protestanti. Po Svetem Duhu je možno vse.

Zdaj pa kar k bistvu:

Prva faza džihada: PREBRISANI DŽIHAD


Mi se imamo radi

To pomeni zvijačni džihad, poln lepih besed o enakopravnosti in sodelovanju. Ko je muslimanov v nekem okolju malo, torej so v veliki manjšini, širijo misijonarsko sporočilo o miru, ljubezni in strpnosti. Ko je bil Mohamed v tej fazi, je razodeval filozofijo 'živi in pusti živeti', 'bratstvo i jedinstvo', znotraj svojih krogov pa je obljubljal, da bo Alah nekega dne že kaznoval vse tiste, ki ga zdaj zavračajo. To je bistvo dvojne narave islama. Sam mislim, da to ni lastnost le islama, ampak narave same in nas vseh, predvsem pa post-komunizma. Vendar je islam to nindža vojaško taktiko prihuljenja razvil do vrhunstva. Sun Tzu je za Mohameda lahko le vajenec. V tem času je Alah Mohamedu razodeval predvsem miroljubna sporočila. Na primer sura 2:56, ki velja za prvo fazo džihada, pravi:

Ni prisile v vero.

A že sura 9:29 trdi DRUGAČE: Bojujte se s tistimi, ki ne verujejo v Allaha niti v Zadnji dan, ki ne smatrajo za prepovedano tistega, kar je prepovedal Allah in Njegov Poslanec, in ki se med pripadniki Knjige ne držijo prave vere; vse dokler voljno ne plačajo džizje in so pri tem ponižni. (29)

To pa je že ukaz za zatiranja in poniževanja judov ter kristjanov (pripadnikov Knjige – Svetega pisma). Ponovno PROTISLOVJE, kot smo jih opisovali že v prejšnjem blogu na to temo. To spada, kot bomo videli, v tretjo fazo džihada, ki se vzpostavi, ko je muslimanskih vernikov v nekem okolju dovolj tudi za fizično grožnjo.

A vrnimo se k prvi fazi zmotnega džihada. Ko so se k Mohamedu prišli pritožit predstavniki raznih etničnih skupin, jim je ponudil zavezništvo, naj se mu pridružijo, da bodo kasneje skupaj zavladali vsem ne-arabcem: Judom, kristjanom, Perzijcem itd … Klasična vojaška taktika in dvolična politika: navzven pridiganje miru in bratstva, znotraj pa načrtovanje podjarmljenja vseh, ki ne bodo sprejeli njegovih razodetij.

Bistvo prve faze džihada, zvijačnega džihada, je TAKIYA, kar pomeni: prikrivanje svoje vere in namenov, kadar si v manjšini. Vrhunska nindža vojaška taktika torej. Zato islam v tej fazi dovoljuje tudi laganje, iz strahu pred preganjanjem. V Koranu 3:28 Alah vernikom v tej fazi džihada svetuje:

Verniki naj za pristne prijatelje ne jemljejo nevernikov namesto vernikov. In kdor to stori, nima z Allahom ničesar - razen tisti, ki to stori, da bi se obvaroval pred njimi.

Muslimanom je že itak prepovedano druženje z neverniki (npr. slovenskimi ateisti in tudi kristjani), a če je potrebno obvarovati se pred njimi, ker so številčnejši, se lahko 'prijateljsko' družijo z njimi. Zelo razumne zapovedi, a nam pojasnjujejo, da s pravimi muslimani ne more biti pravega prijateljstva, ker se le PRETVARJAJO. Zadaj pa vedno preži še nekaj. Ismail Ibn Kathir, šiitski islamski učenjak, je pred stoletji muslimanom pojasnil:

V takšnem primeru je vernikom dovoljeno, da prijateljstvo kažejo navzven, a nikoli v sebi.

Abu Darda, eden od Mohamedovih spremljevalcev, pa je oznanil:

Smehljamo se v obraz nekaterih ljudi, v srcih pa jih preklinjamo.

Status žrtve znotraj prve faze džihada

Faza prebrisanega džihada vsebuje še eno karakteristiko, ki sem jo omenil pri deklici na začetku zapisa: status žrtve. Takrat musliman vpije: Preganjani smo le zato, ker smo muslimani!  Kar pa je neresnično in je velik nesmisel: Mohameda so pogani in vsi drugi pustili na miru v njegovem oznanjevanju, dokler ni začel žaliti njihovih prepričanj in vere ter jim groziti. Na primer, v Medini se je še prav posebej ostro spravil celo na svoje lastno rodno pleme Quraysh, ki so bili čuvarji poganskega templja v Kaabi (zdaj glavni romarski kraj muslimanov v Meki, 'Alahova Hiša') in začele so se prve vojne.

Bistvo prve faze džihada je – tudi s pomočjo igranja žrtve – doseči PRIVILEGIRAN STATUS nad drugimi religijami. V Meki so v tej fazi džihada muslimani dosegli, da so jih prišli branit tako kristjani, judje kot pogani iz okolice. Branili so jih pred 'islamofobi' v Meki.

Nam to zveni kaj znano? Vendar je imel Mohamed že pripravljen načrt, kako prevladati vse te ljudi, ki so mu prišli na pomoč. A oni tega niso vedeli, kot ne vemo mi. Želeli so le pomagati, kot želimo mi. Ko pa je Mohamed skupaj z zavezniki postal številčno (= vojaško) dovolj močan, in ni bil več odvisen od milosti prebivalcev Meke, so se razodetja Korana drastično spremenila:

Druga faza džihada: 'DEFENZIVNI' DŽIHAD



Pozivi k obglavljenju in masakriranju tistih, ki kritizirajo 'miroljubni' islam

Ko postanejo dovolj močni, so VSI muslimani poklicani, da islam branijo pred fizično in intelektualno pretnjo. Koran 22:39-40 tu zapoveduje pravico do obrambe, če so krivično napadeni, kar je slišati razumno. A vojaška taktika zvitosti gre vedno naprej od tega, kar vidi oko. Razvije se v taktiko 'nenehne ogroženosti za vsako malenkost', zaradi katere je lahko vojna sprožena pod vsako najmanjšo pretvezo. To je muslimanom omogočilo – namesto da mirno živijo v Medini in uživajo v svoji miroljubni veri – da so začeli napadati in ropati trgovske karavane iz Meke. Sedem takšnih ropanj je bilo. Pri teh militantnih zvijačah in terorju pa so jih milostno podprla tudi nova razodetja Korana! Npr. 2:217, kjer je opravičeno ubijati tudi v času svetega meseca, ko je bojevanje sicer strogo prepovedano. Opravičilo za boj pa je lahko fitna: nevera, malikovanje in odvračanje ljudi od islama. Sam si to predstavljam takole: verniki so v svojem svetem mesecu, mimo pa gre poganska karavana z nečim, kar vernike moti oziroma hudo privlači, zato jo napadejo, oropajo, zasužnjijo ali trgovce celo ubijejo. Druga faza džihada je torej: teror pod pretvezo ogroženosti. To sem opisal že čisto na začetku, ko je punčka odkrila moč lažnih alarmov.

Prebivalci Meke so se nadvse želeli izogniti vojnam, a Mohamed ni popustil glede ropanja karavan. Začele so se bitke (islam je religija miru, pravijo). Druga bitka je nastala, ko so se ne-muslimani želeli zaščititi pred terorjem muslimanov (vas to ne spominja na začetke domobranstva, ko so se verni ljudje skušali zaščititi pred morilskim in roparskim terorjem gozdnih komunistov?). Muslimanski teror je bil: ropanje, pobijanje in zasužnjevanje. Tako je nastajal islam. Vsi kritiki so bili brutalno pobiti.

To se je dogajalo tudi vsem tistim, ki so v prvi fazi džihada Mohameda podpirali in branili!

Obrambna vojna, izzvana od ničesar? Zanjo je dovolj, da imate imovino ter lepe žene in hčere, in že postanete tarča, pod pretvezo, da ogrožate vero islama? Muslimani so v tej, drugi fazi džihada poklicani, da odgovorijo s fizičnim nasiljem in terorjem. Zadnjič sem gledal posnetke muslimanov na Japonskem: istočasno so vpili, da so religija miru, ter zahtevali smrt nekih ljudi. A ti verniki niso krivi, saj še Korana ne poznajo prav dobro, zato se svoje protislovnosti sploh ne zavedajo. 

Tretja faza: OFENZIVNI DŽIHAD


"Naj neverniki občutijo ostrino!" Koran 9:123

Napadalni džihad torej, za kar ne potrebuje več pretvez, saj ga podpira močan vojaški stroj. V drugi fazi je bil za boj potreben nek izgovor za samoobrambo, uradno rečeno: 'samoobrambo pred napadalci na islam'; v tej, končni fazi lažnega džihada pa vzrok za terorizem nad vsemi okoli sebe ni več samoobramba, ampak to, da nisi musliman: kdorkoli ni musliman, je ropan, ubijan in zasužnjevan. In še več, kdor ni PRAVI musliman po kriterijih teh ekstremistov, je prav tako njihova žrtev. Hudič tu pokaže vse svoje orožje in učenost.

Ko sta bila Meka in Arabija osvojeni, podjarmljeni, so se sporočila Korana znova spremenila: muslimanom se ukazuje, naj se borijo proti NEVERNIKOM, ne pa proti AGRESORJEM. Le zato, ker so ne-muslimani. Spomnite se prve faze džihada, ko so se muslimani, takrat v manjšini, pritoževali, da so ogroženi le zato, ker so muslimani. Zdaj pa so zaukazani ropati, pobijati in zasužnjevati le zato, ker nekdo ni musliman. Spet smo v famozni islamski KONTRADIKTORNOSTI in dvojnih merilih. O teh dvojnih merilih Mohameda, Korana in islama bi lahko napisali celo knjigo, a to ni cilj teh zapisov. V Koranu 9:73 Alah Mohamedu zapoveduje:

O, Glasnik vere! Bori se z neverniki in svetohlinci in postopaj z njimi strogo. Njihovo zavetišče bo pekel - kako grozljiv konec! (73)

Naj torej občutijo ostrino (meča), je zapovedano. Samo zato, ker so ne-muslimani. To torej čaka vse naše pretirane filantrope, kristjane in dobrodelne ateiste, skupaj z brezbožnimi političnimi voditelji. Samo času je treba dati čas, pravijo muslimani, ter se množijo. Koran 9:111:

Resnično je Allah od vernikov kupil njihova življenja in njihovo premoženje v zameno za Raj. Borijo se na Allahovi poti, ubijajo in so ubiti. To je zares Njegova obljuba, dana že v Tori, Evangeliju in Kur'anu. Kdo pa dosledneje izpolnjuje svoje obljube kot Allah? Zato se veselite kupčije, ki ste jo sklenili. To je veličasten uspeh. (111)

Prišla je torej zapoved: umrite v boju in Alah vam bo namenil raj. Pri tem pa Alah stori napako, ko izjavi, da te stvari pišejo tudi v Evangeliju. Ali Alah, ki ve vse in je ustvaril Evangelij, tega ni prebral? Kje v Evangeliju piše, naj koljemo, ropamo in zasužnjujemo, da bomo dosegli raj? Podobne stvari se lahko najdejo v Stari zavezi, a so smiselno drugačne, saj Bog Oče Izraelcem večkrat zapove, da se vojnega plena ne smejo dotakniti, da bodo ostali čisti. Mohamedova vojska pa si lasti vse, kar oropa, še posebej pa so jim 'pri desni roki' čedne ženske, ki jih spremenijo v spolne sužnje in trgovsko robo. To počno tudi današnji islamski ekstremisti. Mohamed je muslimanom in sebi omogočil perverzno spolnost enako prostituciji: če npr. musliman nekje zagleda lepo dekle, gre k njenim staršem in jih podkupi (morda celo prisili, če je potrebno), da se dekle poroči z njim za tri ali koliko dni. Ko se spolno zadovolji, se ločita in odide. Je to legalizirana prostitucija po Alahu? Pa pustimo to temo; o njej bi lahko napisali tri knjige ter jih podprli z natančnimi navedki hadidov, v arabščini, če bi bilo potrebno.

Koran 9:123: O, vi, ki verujete! Bojujte se z neverniki v vaši bližini in naj pri vas občutijo ostrino. In vedite, da je Allah na strani bogaboječih.

Ko muslimani postanejo vojaško dovolj močni, so napoteni, da svoji okolici izkažejo islamsko ostrino. In Alah jim pri tem pomaga. Sura 9:29 ne zapoveduje boja proti napadalcem, ampak proti tistim, ki niso muslimani:

Bojujte se s tistimi, ki ne verujejo v Allaha niti v Zadnji dan, ki ne smatrajo za prepovedano tistega, kar je prepovedal Allah in Njegov Poslanec, in ki se med pripadniki Knjige (Svetega pisma) ne držijo prave vere; vse dokler voljno ne plačajo džizje in so pri tem ponižni. (29)

Pisalo je »med pripadniki knjige«. Dodal sem veliko začetnico K in pojasnilo v oklepaju, sicer bi tekst nevednega bralca navajal, da Alah misli na omahljive muslimane, v originalu pa so 'pripadniki Knjige' seveda judje in kristjani, ki morajo biti terorizirani vse dotlej, dokler ne priznajo svoje podrejenosti in začno muslimanom plačevati davek. S tem davkom postanejo 'zaščiteni'. Vas to ne spominja na mafijsko 'zaščito' trgovcev? In še več, tudi muslimanski davek zekat morajo plačevati, čeprav niso muslimani. Eden najpomembnejših hadidov, Sahih al-Bukhari 6924 piše:

Mohamed je dejal: »Ukazano mi je bilo bojevati se z ljudmi, dokler ne izjavijo: 'La ilaha illallah', (nihče ne sme biti čaščen, le Alah), in kdor izreče 'La ilaha illallah' mu bo Alah rešil njegovo lastnino in življenje pred menoj.«

Spomnim se, da je Tomo Križnar pripovedoval, kako je skupaj z drugimi zaporniki, z verigami priklenjenimi v islamskem zaporu, družno pel te besede ter suval z rokami, da se mu ne bi zmešalo. Zato ga je Alah ohranil pred Mohamedovim mečem. Ne vem pa, ali je Alah držal besedo v celoti in mu je ostala tudi lastnina? Mohamed je torej Alahov meč, saj mora celo Alah reševati ljudi pred njim. Ali je to prerok miru ali ni, naj presodi vsak sam. Sahih Muslim 30:

Mohamed je dejal: »Ukazan mi je bil boj proti ljudem, vse dokler ne izjavijo, da ni drugega boga kot Alah.«

So to dvojna Alahova merila?? Kje je zdaj Koran 2:56: Ni prisile v vero! ? Ni ga več, nasprotno, kajti islam postane nasilno spreobračanje v vero. Terorizem torej. Sicer nisem čisto prepričan, ali je pri tem kaj manj zloben od tovrstnega krščanstva 'z ognjem in mečem' pred stoletji, a problem je v tem, da je zgodovina islama enaka današnjemu času, krščanstvo pa se je v srednjem veku začelo 'počlovečevati'. Sahih Muslim 4366:

»Iz Arabskega polotoka bom izgnal jude in kristjane, dokler ne ostanejo le še muslimani.«

Pa si poglejmo še tale famozni nasvet, kako naj muslimani rinejo kristjane in jude v obpotne jarke (pazi, to je religija miru!):


Al-Bukhari, Al-Adab al-Mufrad 1103: Mohamed reče: »Ljudi Knjige ne pozdravljajte prvi! Prisilite jih na najožji del poti.«

O, ti visokost napihnjena! Zamislite si to slavno muslimansko miroljubnost in ljubezen! Je Mohamed preveril, ali se ti kristjani in judje morda vendarle držijo svoje Knjige? Ker v tem primeru mu je celo Alah prepovedal početi nasilje. In ker so tolikokrat grešili, so muslimani dandanes po Alahovi volji ekonomsko, vojaško, kulturno in duhovno odrinjeni v jarek sveta. A obstaja rešitev: Mesija Jezus Kristus.

Podobno se danes dogaja v muslimanskih enklavah na Danskem in v Londonu, kjer islamske straže na ulicah nasilno in nesramno odganjajo mimoidoče 'nevernike' češ da je to 'muslimanski teritorij'. To počno predvsem okoli džamij. Pri tem šikanirajo po zahodno oblečene ženske in moške, ne vedoč, v kakšnih cunjicah je njihov prerok uspeval pisati stihe. Prerok Mohamed bi na tistih ulicah zagotovo zelo slabo 'čez prišel'. To ni v redu. To je vse skupaj zelo žalostno. Tako za normalne muslimane, ki so se prilagodili človečnosti, kot za vse nas. Muslimani, ki pa se vestno držijo Korana, so tolerantni le dokler so v nekem lokalnem okolju v manjšini. Ko pa postanejo številčno močni, jih v izsiljevanju in posiljevanju ne more zaustaviti nič.

No, prišli so vse do Dunaja, kjer jih je zaustavila močna krščanska vojska. Druge poti ni bilo. Pred tem so oblegali Budimpešto in oblegani so se predali po dogovoru, da jih Turki pustijo pri življenju. Vendar so jih potem muslimani vseeno vse poklali – toliko o islamski dani besedi po preroku Mohamedu. Nato so šli nad Dunaj. Prvo obleganje je končal Bog, ki je poslal slabo vreme s snegom, kar je Turke prisililo k umiku. 150 let kasneje so se vrnili, a so jih Habsburžani sesuli in s tem povzročili upadanje turškega imperija in vpadov v Evropo.


Drugo obleganje Dunaja in največji poraz otomanske vojske v njeni zgodovini. Po robu so se jim postavili neustrašni krščanski vojskovodje. Islamsko zastraševanje z umori in nasiljem ni v tem primeru prineslo nobenega sadu in otomanski imperij je odtlej začel veneti. Velikega vezirja, lastnega poveljnika muslimanske vojske, so janičarji v Beogradu za kazen zadavili na svoj tradicionalni način. 

Pojdimo nazaj, v naš čas. David Wood pojasnjuje, da lahko zdaj diagnoziramo tudi sami: Saudska Arabija je s svojimi islamski zakoni v tretji fazi džihada, deli Afrike in Evrope so v drugi fazi džihada (začenja se terorizem iz 'nujne' samoobrambe), v Ameriki pa so muslimani v takšni manjšini, da še vedno oznanjajo mir in toleranco, skupaj s prejšnjim predsednikom Obamo, ki si domišlja, da pozna islam. A očitno ga predsednik Trump pozna bolje in temu primerno tudi ukrepa. Ne poznajo pa ga nekateri katoliški škofje, ki so, skupaj z dobrodelneži, enaki tistim kristjanom v Meki, ki so branili Mohameda, ta pa jim je potem 'prerezal vrat'.

Očitno je edina prava politika takšna: sprejmi najnujnejše vojne begunce (ne ekonomske migrante), bojuj se za mir v njihovi domovini, ko pa do miru pride, jih s prvim letalom in vrečo denarja pošlji nazaj domov. Tako bomo opravili svojo dolžnost pred Bogom in ostali prijatelji.

Še ena (zahodnjaška) faza: popolna nevednost muslimanov glede džihada

Wood na koncu dodaja še eno fazo. Razloži, da so muslimani v prvi fazi džihada napoteni, da varajo ne-muslimane, z namenom, da nas obdržijo nevedne glede nasilnih ciljev islama. Toda če ta dejstva pojasnimo svojim muslimanskim prijateljem, jih bodo zavrnili. Ali torej prakticirajo takiyo, taktično vojaško nindža prikrivanje? Ne, pravi Wood, muslimanski prijatelji verjetno mislijo resno, ko govorijo o islamu kot religiji miru. Vzrok je v tem, da je bila večina muslimanov na Zahodu več pod vplivom zahodnega načina življenja kot pa islama samega. Morda molijo petkrat dnevno in se postijo na ramazan (ramadan), a njihovo versko znanje ne gre kaj dlje od tega. Zato ne vedo praktično ničesar o tem, kar smo tukaj obravnavali. In zato je možno, da verjamejo, da je islam religija miru. Ne smemo jih obtoževati laganja. A zahodni muslimani niso pravi izvor islamske doktrine. Pravi izvor je Koran in v sunah o Mohamedu. Ti viri pa so glede džihada popolnoma jasni. Zato je potrebno dodati še eno fazo džihada: popolna nevednost glede džihada. Zdaj pa sledi pojasnilo nenadne preobrazbe iz pijanega 'muslimana' v morilskega terorista. 

Alahova ponudba zelo grešnim muslimanom in francoski recept za lastno samouničenje


Poglejmo si sliko:
  


Modri krog predstavlja vse muslimane, recimo v Franciji, kjer jih je največ od evropskih držav: 7,5 milijona. Del teh muslimanov je sekulariziranih, kar pomeni, da so svojo vero umaknili v ozadje ali pa pozabili nanjo.

Rdeči krog so muslimani, ki živijo običajni islam: čistost, vsakodnevna molitev, post itd.

Zeleni krog so muslimani, ki so med muslimani spoznani kot 'slabi muslimani'. Mnogi med njimi pijejo alkohol, jemljejo droge, imajo svobodno spolno življenje, obiskujejo plesne in gejevske klube, ne molijo in se ne postijo na ramazan in ne obiskujejo džamije. A imajo zaupanje, da je islam prava stvar.

Rumeni krog: del teh padlih muslimanov se v nekem obdobju odloči, da postanejo dobri muslimani.

Vijolični krog: Del reformiranih dobrih muslimanov, ki so živeli v hudih grehih in jim je zdaj mar za svojo usodo pred Alahom, kljub trudu v obnovljenem verskemu življenju v sebi pestujejo dvom, ali so storili dovolj, da se rešijo? So postali dovolj dobri; so zapustili prejšnje grehe v dovoljšni meri, da jih Alah reši pekla? Ker o tem niso ravno prepričani, jih razjeda velik nemir. A Alah tudi takim ponuja zadnjo možnost:

Umrite v boju proti nevernikom!

Te uboge vrage na sliki predstavlja črni krog.

Tako nam je pojasnjeno, česar si evropski politiki in mediji ne znajo razjasniti: kako to, da so ljudje pripravljeni razstreliti sebe in druge, pred tem pa so popolnoma pozabili na islam ter živeli življenje, kot ga živimo mi: niso molili, niso šli v džamijo, pili so alkohol, obiskovali sumljive klube, jemali droge … Bili so že skoraj kot mi – zdaj pa gredo ubijati sebe in nas? Tega ne razumejo niti nekateri krščanski verski dostojanstveniki, pa bi morali le kakšen kratek video Davida Wooda ali drugih apologetov pogledati, če se jim listanje po Koranu upira.

Wood nas obvesti, da nam Francija ponuja dober recept za nenehne teroristične napade, ki jih izvajajo nenadni spreobrnjenci iz 'party-živali' v samomorilske napadalce. Pojasnilo:

Mnogi mladi muslimani (kot tudi judje in kristjani) živijo dvojno življenje. Ti muslimani verjamejo, da je islam resničen, da je Koran popolna Alahova Beseda, da je prerok Mohamed čudovit zgled morale, a odrasli so v Franciji, svobodni, da lahko počno karkoli želijo.  Zato delajo isto kot druga mladina: popivajo, jemljejo droge, neodgovorna spolnost, česar v večini muslimanskih držav ne bi mogli početi. A ključno je, da še vedno verjamejo v islam. Vedo, da ne živijo po Koranu in hadidih, a da bi tako morali živeti. Nekaj torej verjamejo, drugo pa delajo – enako kot pol-kristjani.

Druga sestavina problema je, da je ta mladina od svojih staršev in voditeljev podučena, da so islam, Koran in Mohamed svete stvari, kar ni nikoli SOOČENO z resnico, zgodovino, dejstvi in argumenti. Tako ne morejo spoznati, da to ni res. Tudi politiki in mediji blokirajo kritiziranje Mohameda in Korana; tiste, ki te stvari razodevajo, pa imenujejo rasisti, fanatiki in islamofobi. Zato muslimani sklepajo: kritizirajo nas, ker so rasisti, in ne ker bi bilo kaj narobe z mojo vero. Tako živijo v svetem prepričanju, da je islam popoln in ta njegova prepričanja niso nikoli resno soočena z DEJSTVI.

Zato se del 'slabih muslimanov' odloči, da se spremenijo. Enako kot vsi drugi ljudje sveta. Tak vernik preneha obiskovati klube, preneha z alkoholom itd, ter se trudi biti dober musliman, da bi ga Alah sprejel. A ker so Alahovi standardi izjemno visoki, zase nikoli ne vedo, ali so zares dovolj dobri. Tega ti islam ne more dati. Tega še Mohamed ni vedel. Zato nimajo nikakršnega zagotovila za svoje odrešenje. Mohamed v Koranu 46:9 izjavi (okrnjeni spletni slovenski prevod Korana tega poglavja nima):

Jaz nisem prvi Alahov poslanec in ne vem, kaj bo z menoj ali z vami …

Če še prerok Mohamed ni vedel, kako bo vedel katerikoli musliman? In ker so živeli v grehu, jih to vprašanje mori vse bolj in bolj: kdaj bom dovolj dober musliman? Enako prerok Mohamed izjavi neki ženski v Sahih al-Bukhari 3929. In tudi Mohamedov najožji spremljevalec Abubakar je izjavil, da četudi bi bil že z eno nogo v raju, bi se še vedno bal Alahove prevare (knjiga Poslančevi nasledniki).

Če še najvišji muslimani niso vedeli, kaj bo Alah storil z njimi, kakšno upanje naj imajo 'slabi muslimani', ki so pol svojega življenja popivali in nečistovali? Ni šans. Islam ni krščanski nauk, ki prav takšnim grešnikom ponuja in odpira nebeška vrata. Vendar tudi Alah ponuja zadnjo možnost. Sahih al-Bukhari 2787:

Alah mudžahidu (= džihadistu, islamskemu gverilcu) zagotavlja raj, če ta umre v boju. Sicer pa ga varno vrne domov, skupaj z nagradami in vojnim plenom.  

Rešitev za muslimanskega grešnika je torej samo ena: umri med pobijanjem nevernikov. David Wood: »To so ljudje, ki te ubijajo, Francija.« Ljudje potem rečejo: »Ah, to je bil le slab musliman!«, a prav 'slabim muslimanom' je ponujena opisana zadnja Alahova opcija!!!

Torej je bil sam islam tista pogonska sila izza terorističnega napada.

Wood: »In kaj delajo francoski politiki, da bi zaustavili ta proces? Popolnoma nič. Zato so napadi v Parizu in Nici le začetek«.

Včerajšnje novice govorijo o velikih nemirih po vsej Franciji, ker so policisti grdo maltretirali temnopoltega francoskega mladeniča. Francoski in nemški politiki se ne zavedajo, da je to dovolj za aktiviranje druge faze džihada, ki potem prestopi v tretjo, ko jim bodo odletele lastne glave. Druga po številu muslimanov je Nemčija, in tudi tam se že začenja. Največ muslimanov pa ima Rusija, a očitno jim Putin ne dovoli razvoja druge faze džihada. Ali pa odstotek muslimanov tam še ni dovolj visok. 

David Wood pojasnjuje, v katerih okoliščinah džihad zaživi s polno vnemo in terorjem: ko so prisotne vse tri stranice džihadističnega trikotnika: 



Če ima musliman le vero v islam, nima pa znanja o bojevitih zapovedih Korana (to znanje mu podajajo islamistični ideologi), niti nima poslušnosti voditeljem, ne bo postal terorist. Enako je, če ima znanje, nima pa vere in poslušnosti. Ali če ima poslušnost, nima pa vere in znanja. Ali če ima dve lastnosti, nima pa katerekoli tretje. Ko pa ima vse troje: vero v islam, znanje o 'nujnosti' boja ter je poslušen tistim, ki ga priganjajo v smrt, postane smrtonosen in je na poti v spodnje nivoje pekla. Četudi misli, da gre v raj, poln spolne naslade. A v raju ni nobenega morilca nedolžnih ljudi in tudi ni brezplačnih kurtizan. To naj bo jasno. 

Žalosten zaključek in Rešitev

S tem bom končal svoj osebni notranji džihad na to temo: pojasnjevanje samemu sebi, zakaj sem v življenju srečeval izključno samo dobre muslimane, novice in islamski ideologi pa mi govorijo drugače. Odgovor: ker so bili zaradi policijskega političnega sistema v Jugoslaviji prisiljeni ostati v prvi fazi džihada, drugi pa so raje pozabili na islam in postali kot mi.

Drugo vprašanje (več o tem fantu v prvem delu te trilogije): zakaj je Gani, ko so prišli še drugi muslimani, postal, skupaj z njimi, nekorekten in posmehljiv do vseh nas, ki smo ga pred tem branili? Odgovor: število se jim je povečalo in začele so se priprave na drugo fazo džihada.

Tretje vprašanje: zakaj spoštovani mi slovenski muslimani zase pravijo, da so 'majhna in nepomembna skupnost'? Ker so šele v prvi fazi džihada. Zakaj pa so potem zgradili tako veliko džamijo, če so tako majhni? Stvar pojasni gospod mufti, ko na TV razloži, da bodo čez 20 let že v večini, in je torej to dobro za slovenski narod. Da se muslimani ne bi počutili utesnjene in postali nervozni? 

                                               Ljubljanska džamija. Foto: islamska skupnost

Privoščim jim džamijo, četudi baje financirano z denarjem države, ki striktno izvaja tretjo fazo džihada, ter ne sprejema nobenih muslimanskih beguncev, kljub temu, da so najbogatejša država na območju. To se vsem ljudem sveta, tudi muslimanom, zdi dvolično. Vedno mi je bilo neprijetno, ko sem pri poročilih gledal, kako 'naši muslimani' molijo v šolskih telovadnicah ali športnih dvoranah! Zato jim džamijo od srca privoščim. Tudi mi ne molimo v telovadnicah, ampak v cerkvah. Je pa problem: če bo število muslimanov naraslo, ostali pa bodo neuki glede islama – takšnega, kakršen je zapisan v Koranu in hadidih – potem najbrž ne more biti drugače, kot je povsod drugod po svetu: 'slabi muslimani' med njimi, zaradi lastnega odrešenja postanejo džihadisti tretje faze. Kdo jih lahko pri tem ustavi? Zgodovina pravi, da nihče, še najmanj dobri muslimani. Edina rešitev je v osveščanju muslimanov, kaj Koran in hadidi v resnici govorijo, kaj v resnici brbota pod površino navidezne miroljubnosti. In kako je živel prerok Mohamed – večji bo pritisk islama, glasnejše bodo te informacije. Poleg tega osveščanja je nujno tudi oznanjevanje Odrešenika, pri katerem ni nobenega dvoma, da pride takoj, ko Ga od srca in iskreno pokličemo na pomoč:

Jezusa Kristusa, edinorojenega Sina Božjega,
ki je iz Očeta rojen pred vsemi veki
in je Bog od Boga, Luč od luči,
pravi Bog od pravega Boga;
rojen, ne ustvarjen, enega bistva z Očetom,
in je po Njem vse ustvarjeno;
ki je zaradi nas ljudi in zaradi našega zveličanja
prišel iz nebes;
in se je utelesil po Svetem Duhu iz Marije Device
in postal človek.
Bil je tudi križan za nas,
pod Poncijem Pilatom je trpel
in bil v grob položen.
In tretji dan je od mrtvih vstal, po pričevanju Pisma
in je šel v nebesa, sedi na desnici Očetovi
in bo spet prišel v slavi sodit žive in mrtve;
in Njegovemu kraljestvu ne bo konca.

Islam pozna Jezusa, priznava Njegovo Božjost in čaka na Njegov prihod ob Sodbi. To je dober začetek. Muslimani, dobrodošli pri Gospodu, ki je Odrešenik sveta! Ne bo vas pustil na cedilu in v negotovosti, ampak vam bo daroval Božjega miru in večne sreče. 

ALELUJA! Bog je velik.


Nekaj linkov: 
Tri stopnje džihada ; Francoski recept za večni džihad ; Džihadistični trikotnik : Je muslimane sram hadidov?

-Zadnja novica: Slovenija je 'točka postanka' za potujoče džihadiste: KLIKNI

-Zadnja novica (očitno se tudi naši mediji počasi prebujajo): Dekle, ki jo obudi Gospod Jezus.

-Zadnja novica: znaki prve faze džihada v Ameriki: KLIKNI

- Sin ustanovitelja Hamasa napoveduje padec islama v 10 letih!!! Sprejel je Jezusa Kristusa in kljub grožnjam s smrtjo govori takole: PADEC ISLAMA

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Komentiranje je zaključeno, blog ostaja iskalcem v študij in blagoslov.

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.