OSVEŽUJTE SPLETNO STRAN ZA NOVE OBJAVE. Povezava za STAREJŠE OBJAVE je čisto spodaj desno. Ali pa v desnem meniju, ki kaže datum.

sreda, 10. maj 2017

33+9. BRAT Yun


sliki: splet
En kratek vmesni blog, v utrditev Jonovih zapisov tukaj: Gospod se razodeva padenim, zavrženim in preganjanim. Ko sem prebral tekst v spodnjem linku in pogledal prvega od štirih filmčkov, sem se nekajkrat zjokal od Milosti, in bil 'ponovno krščen' v Kristusu Gospodu. Zakaj? Ker sem z vsem srcem brata Yuna poslušal v 'najini' resnici. Vzemite si čas zanj, da pa ne bi bili spet kot običajno površni, se je treba potruditi poslušati s srcem, v Svetem Duhu. Potem boste slišali ključne stavke, ki vas zabrišejo v prah pred Gospodova stopala in duša se v solzah napolni z ŽIVLJENJEM:

"Bog nas je naučil: vera ne obstaja, obstaja samo Jezusova Ljubezen."

"V zaporu smo poznali samo Jezusa Kristusa in Njegov križ."

"Samo na Jezusa smo mislili, v srcu."

"Spoznali smo, da lahko Jezusa molimo in slavimo povsod."


Kdorkoli je resnično Srečal Gospoda, je dobil Nalogo (sklenjena je Zaveza) in kot sveta Favstina Kowalska spozna, da Jezusa lahko Ljubimo, kjerkoli smo. Le greha se ne sme delati, kajti kdor ves dan misli na Jezusa, nima časa misliti na packarije. Če seveda misli Z VSEM SRCEM, CELOSRČNO. 

Gospod bo, kot vedno, Cerkev obnovil s tistimi 'od zunaj': 
zaporniki, uličnimi krstitelji, bivšimi prešuštniki ter morda kakšnim blogerjem :).  


Seveda pa ni enako, če si prisiljen živeti s padlimi in misliš na Gospoda, ali pa če se prostovoljno prijateljsko družiš s pol-vernimi in nevernimi, ki so v srcih skrajno ohlapni do Gospoda!! V prvem primeru boš spoznal Živega Jezusa Kristusa, v drugem pa končal v kraju, ki se imenuje 'Dolnje vice pri žarečem pokrovu'. Zato le pazljivo, kajti brez duha razločevanja Gospod postane le človek, vera postane farsa, kristjan pa postane zavisten in oblegan od hudih duhov. Groza, koliko je tega!!!

Aleluja, Jezus aleluja! Kristus usmili se nas, Gospod usmili se nas!

Povezava TUKAJ.

Krščanski pastor aretiran, ker je pel 'Jezus vas Ljubi'.
Enako je bilo dolga desetletja tudi pri nas.

Dodatek, nujen ogled: 



Brat Yun v Novem mestu: 


9 komentarjev:

  1. Za tiste, ki ste si zgornji blog že prebrali: na koncu teksta sem dodal dva nujna filmčka. Aleluja!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Navdihujoč mini blog, gorečnost molitve se prenese v dušo. Ta dva dodana posnetka polna Duha, malo prej si jih ogleda in potegneta človeka, da bi skočil in šel in pel in slavil Jezusa - vsepovsod. Hvala za živega Jezusa, Njegovo delovanje. Brat Yun pravi: AMEN.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pojdi torej, in obišči brata Yuna, še nekaj dni je pri nas. Nič ne škodi kakega Božjega reveža od blizu videti, če je srce odprto, kajti: Blagoslovljen, ki prihaja v Imenu Gospodovem!

    Potem pa nam povej. Lep pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hieronim piše:
      Toliko Svetega Duha je čutiti, da sploh ne vem, kaj bi povedal. Do solz, parkrat. Brat Yun pove isto kot tale blog. Grem na srečanje z njim, take prilike ne smem spustiti. To je Sveti človek, iz katerega govori sam Bog Oče. Kako lepo je priznal 'nori' , da je brat Yun njegov vzor in učitelj in zaupa v Njegovo molitev. Svojo Norost za Gospoda ! Uh, kar vleče za sabo...pa kaj, ko ne znam in ne vem nič.

      Čisto verjamem, resnično, da je Bog Oče vsemogočen, težko je le razumeti Njegovo dobroto. Le kdo bi si mislil, da bo obudil komunista. Toda le zaradi gorečnosti njegove žene in predanosti ter zaupanja Vanj mladega kristjana. Kot rimski stotnik za svojega vojaka. Pa saj nam vsem kaže vsak trenutek svojo Ljubezen, le naša srca so trda in neprebojna Zanj. Potrebujemo Gorečnost !
      Le On zdravi in izpolnjuje molitve, le Božja Ljubezen je edina, nam pa žal nedoumljiva.
      Kratek 'vmesni' blog, pa toliko Ljubezni...
      Aleluja, Jona, še takih. Evo, spet solze. Ura bo 8. Komaj čakam.
      h.



      Izbriši
  4. Živjo Hieronim! Počasi se boš navadil, kaj pomeni, da ti srce sladko gori, gori ... Vidiš, sveta Favstina tega ni mogla doživeti v trikotniku: Gospod, ti in še nekdo od Gospoda. Sami sumnjičavci so bili v sveti katoliški in apostolski Cerkvi, še blaženi Sopočko je bil SKRAJNO zadržan in sumničav. TAKO SO TRENIRANI, A TO JE NAPAKA IN JE GREH. Ljubijo se med seboj nezbujeni, zbujene pa zanemarjajo in ponižujejo. Tudi brat Yun zna imeti cerkvene težave kjerkoli. Zato pa se Gospod razodeva tistim, ki so nekoliko izven zidov. Yunu, tebi, meni, mnogim ...

    A takšna doza ima posebno nalogo in Zavezo, ne pozabi: ni dano za nas, ker tega NISMO VREDNI, ampak za svet. In kdor Gospoda na tem nivoju razglaša, ga Gospod še prav posebej ljubeče obravnava. Kaj pa misliš, da je pisanje tega bloga, in še kje, pri Gospodu spregledano, kar se pisca tiče? Dlje ko greš v služenju, več ti je dano. Seveda pa ne greš do konca zato, da bi ti bilo veliko dano, ampak da veseliš Jezusa, ki je Kristus.

    Res si dobro zadet. Zelo sem HVALEŽEN Gospodu. In tebi. Le pojdi k bratu Yunu in ne bodi običajna slovenska kumara v obleki, ki take ljudi lepo sprejmejo, potem pa le modro kimajo - in to je vse. Vsi bratje in sestre so to dali čez, tudi Jona. Morda enkrat kaj napišem.

    A sedeti v sedmi ali tretji vrsti in poslušati počasne prevode kitajščine, ter gledati Yuna, ni dovolj. Sam veš, da ni dovolj. Zato me zanima, kaj postoriš, četudi si že posvetljen? Kajti, ena sama sekunda, ki nam jo nameni takšen Gospodov revež, je dovolj, da se nam v srce naseli seme predanega služenja. Ta sekunda je, če smo mi iskreni, brezmejno pomembnejša od 1000 ali 10.000 let običajnega vernega življenja. In filozofiranja. NIČ se ne more primerjati s služenjem iz srca v srce. NIČ. Nobena vera, ne zgradba, ne duhovna metoda, tehnika. Vse to je izguba časa, ko enkrat spoznaš to Resnico.

    Novo Življenje!!

    Pa da vidim, kako brat in sestra brata srečata. Aleluja! Aleluja! Aleluja! Gospod je ......... Ni besed ...

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Jona za napisano po Duhu. Ko sem prebrala blog, je nekaj streslo telo, šlo nekaj toplega skozenj in prišlo tako veselje - grem na srečanje z bratom Yunom. Delim nato izkušnjo srečanja z vami.
    Zanima me, kako vse se kažejo navdihi svetega Duha, prosim, če bi kaj več o tem pojasnil? Šla brat za nazaj blog št. 11 in kar odpirati se začno teme.
    Hvala Joni za Božjo Besedo, za živega Jezusa. Lep dan, M.

    OdgovoriIzbriši
  6. No, da te Tata vidi.

    Navdihi Svetega Duha so kot da bi v gozdu srečal velikega medveda - takoj si navdihnjen, in ne malo.

    Poglej tudi naslovno fotko bloga.

    Me veseli, lep vikend želim.

    OdgovoriIzbriši
  7. PS: Poročilo bi prosil v koment. naslednjega bloga, da bo imel še kdo kaj od tega, ker se mi zdi, da za nazaj malokdo sprotne komentarje bere.

    Aleluja!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala za slikovito in nazorno primerjavo :-) Fotka bloga je zelo zgovorna.

    Velja, v koment. naslednjega bloga. Aleluja.

    OdgovoriIzbriši

Komentiranje je zaključeno, blog ostaja iskalcem v študij in blagoslov.

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.